Johan Åkermark

Johan Åkermark är advokat och har arbetat med brottmål i 20 år. Han åtar sig uppdrag både som offentlig och privat försvarare samt målsägandebiträde. Johan har varit delägare på några av Sveriges främsta brottmålsbyråer. Under de senaste åren har han företrätt klienter i flera av de största brottmålsrättegångarna i Sverige.

073-663 69 12 johan@brottsbyran.se

Silvia Ingolfsdottir Åkermark

Silvia Ingolfsdottir Åkermark är advokat och är specialiserad på brottmål och har mångårig processvana efter sina år som åklagare. Hon är därför väl insatt hur polis och åklagare arbetar vilket är en stor fördel för dig som klient. Silvia är främst inriktad på sexualbrott, koppleri/människohandel, våld i nära relation, övergrepp mot barn och andra grova brott.

070-731 15 25 silvia@brottsbyran.se

Marcus Lodin

Marcus Lodin är advokat och arbetar främst med brottmål och ekobrott. Han har tidigare arbetat med affärsjuridik på en av Sveriges största advokatbyråer. Marcus åtar sig uppdrag både som offentlig och privat försvarare samt målsägandebiträde. Han arbetar metodiskt, noggrant och lämnar inget åt slumpen.

073-144 33 99 marcus@brottsbyran.se

Elin Ternert

Elin Ternert arbetar med byråns samtliga rättsområden. Hon har en bakgrund som officer i flottan och arbetar strukturerat för att kunna guida sina klienter på ett pedagogiskt sätt. Elin har ett stort engagemang för utsatta barn, ungdomar och andra brottsoffer.

070-767 22 29 elin@brottsbyran.se